Lékařské diagnózy

Zadejte číslo diagnózy např.: F400

Lékařské diagnózy
Kód Název Kategorie
C696 ZN- očnice - orbita Novotvary
C699 ZN- oko, NS Novotvary
C109 ZN- orofarynx, NS Novotvary
C763 ZN- pánev Novotvary
C681 ZN- parauretrální žláza Novotvary
C412 ZN- páteř Novotvary
C059 ZN- patro, NS Novotvary
C479 ZN- periferní nervy a autonomní nervová soustava, NS Novotvary
C474 ZN- periferní nervy břicha Novotvary
C472 ZN- periferní nervy dolní končetiny včetně boku Novotvary
Celkem záznamů: 12421
Problém:

Soda na plísně

Rada: Přidejte do trochy vody lžíci jedlé sody a namažte si tím prsty u nohou. Opláchněte je, usušte je a poprašte kukuřičnou moukou. více

Adresář

Z diskuze

  • Pán Julius Becker 29.04.2017 14:04 Potřebujete naléhavou půjčku?

    Ahoj Jsem pan Julius Becker.Důvěryhodný věřitelúvěru Potřebujete osobnínebo podnikatelský úvěr?P…

  • Jarka 29.04.2017 07:04 Hubnutí

    Kdyby někdo sháněl sibutramin, tak sem vkládám ověřenou stránku. Naprostá spokojenost. www…

  • Jarka 29.04.2017 07:04 Rady a zkušenosti s hubnutím

    Kdyby někdo sháněl sibutramin, tak sem vkládám ověřenou stránku. Naprostá spokojenost. www…

  • Jarka 29.04.2017 07:04 Hubnutí pomocí spalovačů

    Kdyby někdo sháněl sibutramin, tak sem vkládám ověřenou stránku. Naprostá spokojenost. www…

  • Jarka 29.04.2017 07:04 ZHUBNOUT SPOLEHLIVĚ

    Kdyby někdo sháněl sibutramin, tak sem vkládám ověřenou stránku. Naprostá spokojenost. www…

Píšeme jinde
  • Recept na živáňskou pečeni krok za krokem

    Recept na živáňskou pečeni krok za krokem

    Živáňská pečeně je pokrm slovenské kuchyně, který má spoustu variant. Klasická příprava spočívá v kombinaci vepřového, jehněčího a hovězího masa, které se napíchá na jehlu a pomalu rožní. Ne každý si může tuto přípravu dovolit, proto si dnes připravíme levnější živáňskou pečeni v troubě.

  • Recept na slaný špagetový koláč krok za krokem

    Recept na slaný špagetový koláč krok za krokem

    Vyzkoušejte tip na rychlý oběd či večeři. Špagetový koláč s balkánským sýrem, špenátovými lístky a čerstvými bylinkami dobře chutná, zasytí a není náročný na suroviny.



Zdravě.cz na Facebooku