Lékařské diagnózy

Zadejte číslo diagnózy např.: F400

Lékařské diagnózy
Kód Název Kategorie
C154 ZN- střední třetina jícnu Novotvary
C301 ZN- střední ucho Novotvary
C260 ZN- střeva, část NS Novotvary
C322 ZN- subglottis Novotvary
C321 ZN- supraglottis Novotvary
C571 ZN- široký vaz Novotvary
C632 ZN- šourek - scrotum Novotvary
C549 ZN- tělo děložní - corpus uteri, NS Novotvary
C602 ZN- tělo pyje - corpus penis Novotvary
C251 ZN- tělo slinivky břišní - corpus pancreatis Novotvary
Celkem záznamů: 12421
Problém:

Hřebíček proti vráskám

Rada: 5 hřebíčků přelijme horkou vodou. Necháme 20 min. vyluhovat. Ráno a večer potíráme obličej. více

Adresář

Z diskuze

  • Pán Julius Becker 29.04.2017 14:04 Potřebujete naléhavou půjčku?

    Ahoj Jsem pan Julius Becker.Důvěryhodný věřitelúvěru Potřebujete osobnínebo podnikatelský úvěr?P…

  • Jarka 29.04.2017 07:04 Hubnutí

    Kdyby někdo sháněl sibutramin, tak sem vkládám ověřenou stránku. Naprostá spokojenost. www…

  • Jarka 29.04.2017 07:04 Rady a zkušenosti s hubnutím

    Kdyby někdo sháněl sibutramin, tak sem vkládám ověřenou stránku. Naprostá spokojenost. www…

  • Jarka 29.04.2017 07:04 Hubnutí pomocí spalovačů

    Kdyby někdo sháněl sibutramin, tak sem vkládám ověřenou stránku. Naprostá spokojenost. www…

  • Jarka 29.04.2017 07:04 ZHUBNOUT SPOLEHLIVĚ

    Kdyby někdo sháněl sibutramin, tak sem vkládám ověřenou stránku. Naprostá spokojenost. www…

Píšeme jinde
  • Recept na živáňskou pečeni krok za krokem

    Recept na živáňskou pečeni krok za krokem

    Živáňská pečeně je pokrm slovenské kuchyně, který má spoustu variant. Klasická příprava spočívá v kombinaci vepřového, jehněčího a hovězího masa, které se napíchá na jehlu a pomalu rožní. Ne každý si může tuto přípravu dovolit, proto si dnes připravíme levnější živáňskou pečeni v troubě.

  • Recept na slaný špagetový koláč krok za krokem

    Recept na slaný špagetový koláč krok za krokem

    Vyzkoušejte tip na rychlý oběd či večeři. Špagetový koláč s balkánským sýrem, špenátovými lístky a čerstvými bylinkami dobře chutná, zasytí a není náročný na suroviny.



Zdravě.cz na Facebooku