Éčka

Zadejte kód Ěčka např.: E 123

Kód Název Popis
E 310 Propylgallát Antioxidanty
E 216 Propylparahydroxybenzoát Konzervanty
E 217 Propylparahydroxybenzoát... Konzervanty
E 101 Riboflavin Barviva
E 101 Riboflavin - vit. B2 barvivo
E 101a Riboflavin-5-fosfát barvivo
E 635 Ribonukleotidy, sodné... Látky zvýrazňující chuť a vůni
E 634 Ribonukleotidy, vápenaté... Látky zvýrazňující chuť a vůni
E 180 Rubínový pigment BK barvivo
E 954 Sacharin sladidlo
Celkem záznamů: 523
Problém:

Ocet proti artritidě

Rada: Potírejte postižené klouby několikrát denně octovou vodou. Smíchejte čistý jablečný ocet s vodou v poměru 1 : 7. Jezte co možná nejvíc česneku nebo česnekových kapslí. více

Adresář

Z diskuze

  • Které značkové obchody mi můžete ve reeportu doporučit?

  • Romana67 30.04.2017 14:04 Zvětšení poprsí

    Hezký den všem, já už několik týdnů užívám tablety BreastExtra a nemohu si je vynachválit, prsa…

  • Jude mashel 30.04.2017 10:04 Potřebujete naléhavou půjčku?

    AHOJ, Projíždíte finančními potížemi, nebo potřebujete naléhavou půjčku za účelem zlepšení vašeh…

  • Pán Julius Becker 29.04.2017 14:04 Potřebujete naléhavou půjčku?

    Ahoj Jsem pan Julius Becker.Důvěryhodný věřitelúvěru Potřebujete osobnínebo podnikatelský úvěr?P…

  • Jarka 29.04.2017 07:04 Hubnutí

    Kdyby někdo sháněl sibutramin, tak sem vkládám ověřenou stránku. Naprostá spokojenost. www…

Píšeme jinde
  • Recept na živáňskou pečeni krok za krokem

    Recept na živáňskou pečeni krok za krokem

    Živáňská pečeně je pokrm slovenské kuchyně, který má spoustu variant. Klasická příprava spočívá v kombinaci vepřového, jehněčího a hovězího masa, které se napíchá na jehlu a pomalu rožní. Ne každý si může tuto přípravu dovolit, proto si dnes připravíme levnější živáňskou pečeni v troubě.

  • Recept na slaný špagetový koláč krok za krokem

    Recept na slaný špagetový koláč krok za krokem

    Vyzkoušejte tip na rychlý oběd či večeři. Špagetový koláč s balkánským sýrem, špenátovými lístky a čerstvými bylinkami dobře chutná, zasytí a není náročný na suroviny.



Zdravě.cz na Facebooku